Het Centrum

Centrum Nieuwste Tijd is ontstaan toen wij nog gevestigd waren aan de Koemarkt te Purmerend. De gezamelijk visie binnen Nieuwste Tijd als "Samen Sta je Sterk" en "Kennis hoort zoveel mogelijk gedeeld en verspreid te worden" zorgde er toen voor dat Spiritueel Centrum Nieuwste Tijd een feit werd.

Door de jaren heen bleek dat de locatie aan de Koemarkt te klein was om iedereen die wij wilden bereiken te kunnen bereiken, maar gelukkig hebben we met de verhuizing naar de Nieuwstraat een prachtige grotere plek kunnen creeëren waar nog meer gelijkgestemden elkaar kunnen vinden!

Wij kunnen met trots zeggen over een prachtige zaal te beschikken en 2 heerlijke consultruimtes tot onze beschikking te hebben en gelukkig vinden steeds meer mensen ons Centrum om zowel kennis te delen, door bijv. het geven van workshops, lezingen en cursussen, als ook kennis te komen vergaren, door aan eerdergenoemde deel te nemen.

Ons Centrum is open op:

Maandag 09.30 uur - 22.30 uur
Dinsdag 09.30 uur – 22.30 uur
Woensdag 09.30 uur – 22.30 uur
Donderdag 09.30 uur – 22.30 uur
Vrijdag 09.30 uur – 22.30 uur
Zaterdag en Zondag

09.30 uur – 18.00 uur

Nieuwstraat 17-19
1441 CK Purmerend
0299 – 474 424

Let op: Er gelden andere openingstijden voor ons Centrum dan voor onze winkel!! Echter u kunt ons buiten de openingstijden van onze winkel niet telefoonische bereiken in ons Centrum.

Laatste nieuws & artikelen

Bekijk alle artikelen op onze nieuwspagina

 • image description
  Centrum Nieuwste Tijd/ korte cons...

  Op zaterdag hebben wij regelmatig korte consulten in de theetuin. Lees meer »

 • image description
  Aanvang cursussen,workshops en le...

  Aankomende maanden starten er weer hele leuke cursussen, zijn er hele leuk workshops en lezingen gepland! Lees meer »

 • image description
  Leuke kado artikelen.

  Regelmatig gaan wij naar het buitenland om vele leuke betaalbare kadootjes op de kop te tikken.  Maar laten wij vooral ... Lees meer »

 • image description
  Lichaam & geest

  In ons Centrum worden regelmatig meditatie-klankhealing avonden gegeven voor ontspanning van zowel lichaam als geest. Lees meer »